windverwachting

Naupar organiseert een volledig verzorgd yoga-weekend op het water met workouts en ontspanningsoefeningen

PERSBERICHT
Lelystad – Van 18 tot en met 20 september 2015 vindt het all inclusive yogaweekend van NAUPAR plaats. Onder professionele begeleiding van Daniela Gfeller en Sarah-Jane Rawkins worden er gedurende dit weekend diverse yoga workouts en ontspanningssessies gehouden, zowel aan boord van een traditioneel zeilschip als aan wal.
Het yogaweekend
Het samengestelde gezelschap stapt op vrijdagavond 18 september aan boord van een traditioneel zeilschip. Na een uitgebreid ontbijt start op zaterdagochtend de reis. Het schip vaart naar mooie, rustige plekken, waar zowel aan boord van het schip als aan wal diverse yogatechnieken worden behandeld. “De combinatie van de ontspannen yoga oefeningen en de kalmte van het water, zorgt ervoor dat de mensen aan boord van het zeilschip volledig tot rust komen,” vertelt Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR, “Het wordt de eerste keer dat wij een van onze schepen op deze manier inzetten, dit in het kader van de productontwikkeling.”
Professionele begeleiding
Gedurende dit weekend wordt het gezelschap aan boord begeleidt door Daniela Gfeller en Sarah-Jane Rawkins, beide al jaren intensief bezig met yoga. Daniela Gfeller is een professionele lyengar yoga lerares, dit is een tak van yoga die bestaat uit een systeem van oefeningen om beheersing te krijgen over de geest en het lichaam. Sarah-Jane Rawkins verdiept zich inmiddels al ruim 18 jaar in yoga en ook haar interesse gaat voornamelijk uit naar lyengar yoga. “Daniela en Sarah-Jane zijn een bijzonder goed yoga-koppel,” licht Pouwel Slurink toe, “door met hen samen te werken kunnen wij het gezelschap aan boord garanderen van informatieve én leuke yogalessen.”
Speciale acties
Voor eventuele partners die graag mee willen varen maar liever geen yogalessen willen volgen, biedt NAUPAR een speciale prijs. Zie de website voor meer informatie.
Meer informatie www.naupar.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X