windverwachting

Naupar zeilt deze week met groep van 400 jongeren op vloot van 15 schepen over IJsselmeer, Markermeer en Waddenzee

PERSBERICHT
Lelystad, 24 oktober 2014 – De kerkgroep uit het onder andere het Duitse “Stade” stapt komende week in de Bataviahaven weer aan boord op een aantal schepen van NAUPAR. De circa 400 jongeren zijn verdeeld over drie groepen en verspreiden zich op 24 en 27 oktober over veertien schepen voor een unieke zeiltocht.
Regelmaat
De Stader Flotte, zoals de Evangelische Gesamtverband zichzelf noemt, vaart regelmatig bij NAUPAR. Iedere editie worden er een groot aantal schepen gehuurd, zodat de hele groep deel kan nemen aan de indrukwekkende vaartocht.
Samenwerking
Tijdens deze week op het water werken de groepen samen waardoor de gemeenschapzin en teambuilding wordt versterkt. Iedere groep beschikt over een eigen programma waarin verschillende lessen worden gevolgd. De vaartochten worden compleet gemaakt door het bezoeken van een kerk in één van de havensteden.
De schepen
Dit keer is er gekozen voor maar liefst veertien schepen van NAUPAR: de Antoinette, Inspiratie, Anna Treintje, Hester, Boekanier, Vriendschap, Ambiance, Zuiderzon, Deo Volente, Allianti, Avanti, Windbruid, Allure en Meridiaan. Deze schepen zullen gedeeltelijk samen opvaren als één grote vloot over het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee. Indrukwekkend om te zien en voor de meevarende jongeren een onvergetelijke ervaring!
Meer informatie www.naupar.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X