Nauta Maritiem nu importeur van Crescent Allure-sloepen en tenders

PERSBERICHT

Crescent Allure 20 Elektro (foto: Nauta Maritiem)
Crescent Allure 20 Elektro (foto: Nauta Maritiem)
Zoeterwoude-Rijndijk- Sinds 1 december 2016 is Nauta Maritiem de trotse importeur van de Crescent Allure Sloepen & Tenders. Na jarenlang dealerschap heeft Nauta Maritiem het importeurschap overgenomen van Yamaha Motor Nederland.
Een betrokken familiebedrijf
Het oude Zweedse familiebedrijf Cremo produceert de Crescent Allure sloepen al vanaf eind jaren negentig. In Polen staat een moderne fabriek die de sloepen maakt. Kwaliteit is kenmerkend voor de Crescent sloepen. Op de Scandinavische markt wordt voornamelijk geproduceerd onder het DNV certificaat (Det Norske Veritas). DNV is een kwaliteitskeurmerk van ontwerp tot productie.
Ook Nauta Maritiem is een echt familiebedrijf. De overname sluit naadloos aan op cultuur en kwaliteit. De Allure sloepen staan vooral bekend om de sloep met de buitenboordmotor. Dat blijft uiteraard zo, maar nieuw is dat de Crescent Allure sloepen en tenders nu ook in diesel en elektro uitvoering te verkrijgen zijn.
Meer informatie www.crescentalluresloepen.nl

1 Bericht

  • Gerben Welles

    6 jaren geleden / 11 februari 2017 om 19:37 uur

    Welke oplossing kunt u bieden om onze Crescent Allure 21 van 2005 rondom weer zo mooi blauw te krijgen en te voorzien van een nieuwe blauwe cabriolet kap, hoog model aan achterzijde zodat je er in kunt staan (voorzien van ritsen voor rondom de buizen. Buizenframe is nog in tact

Berichtensectie gesloten.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X