Informatie voor de watersporter

Nautickids en Dekker Watersport organiseren op 9 juni speciale avond voor verkoop van zeilkleding met korting

PERSBERICHT
Zaandam – Nautickids is de eerste webwinkel in Nederland die zich met een ruime keus watersportkleding speciaal richt op kinderen. Nautickids heeft zeilkleding, reddingsvesten en casual kinderkleding vanaf maat 56 tm maat 176 voor kinderen van 0 tot 12 jaar van o.a. Helly Hansen, Imhoff, Gaastra en North Sails. Na een succesvolle HISWA in 2010 en 2011 organiseert Nautickids op donderdag 9 juni 2011 van 17.00-21.00 uur in samenwerking met Dekker Watersport in Zaandam een ‘meet & greet’ koopavond.
Live shoppen met korting
Tijdens deze avond in de winkel van Dekker Watersport is het Nautickids assortiment in het echt te zien en kunnen bezoekers terecht voor informatie over bijvoorbeeld de aanschaf van een reddingsvest of zeilpak. De koffietafel is deze avond dé plek om kennis te maken met de mensen achter Nautickids en andere watersporters om ervaringen te delen. Voor een drankje en een hapje wordt gezorgd.
Bezoekers van deze speciale koopavond krijgen 20% korting op de nieuwe zomercollectie casual kinderkleding van o.a. Gaastra en North Sails. Op de reddingsvesten, technische zeilkleding en schoenen voor kinderen krijgt men 10% korting.
Dekker Watersport
Op deze avond kunnen ook volwassenen hun zomeroutfit shoppen met 20% korting op de casual dames- en herenkleding en 10% korting op de zeilkleding. Dekker Watersport heeft alles voor de boot maar ook een grote collectie casual kleding en zeilkleding voor volwassenen van gerenommeerde watersportmerken als Helly Hansen, Imhoff, Gill, Musto, Gaastra en North Sails.
Kado
Na het winkelen krijgen bezoekers 10% van het aankoopbedrag in Dekker Watersport waardebonnen kado.
Meer informatie www.nautickids.nl  en www.dekkerwatersport.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht