Informatie voor de watersporter

Nauticlink reikt de Boot Holland beursactie-prijs uit

Op donderdag 13 april hebben we in Drachten de Nauticlink beursactie-prijs mogen uitreiken aan Piter Altena. Deze prijs heeft Piter gewonnen door mee te doen aan de Nauticlink nieuwsbrief inschrijving op de Nauticlink-stand tijdens Boot Holland.

Watersport is Piter met de paplepel ingegoten. Zover de familiegeschiedenis reikt, is varen al een belangrijk gebeuren binnen de familie. En zeker de liefde voor de platbodems (Tjalken en Klippers). Piter zet deze traditie graag voort en voedt zijn gezin en kinderen ook met deze liefde.

Zelf is Piter de trotse eigenaar van een houten zeilschouw en een Zeeschouw. Voor die laatste gaat hij het gewonnen hangslot van watersportbeveiliging.com gebruiken. Dat wordt een goede beveiliging voor de trots van de familie.

Nauticlink was voor Piter geen onbekend platvorm, maar het gemak van de nieuwsbrief ontbrak nog. Zijn inschrijving hierop werd beloond met een lekkere taart en een goed hangslot. De prijzen werden met veel enthousiasme in ontvangst genomen.
We wensen Piter en zijn gezin veel plezier met deze prijs!

Voor meer informatie over (boot)beveiliging: Watersportbeveiliging.com

Foto: Nauticlink

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht