Nautisail biedt ervaren zeilers unieke kans 'betaald meezeilen' op eigen zeiljacht charterschipper van Malta naar Kaap Verden in etappes

PERSBERICHT
Almere – Een buitenkans. Nautisail biedt een ervaren zeiler of ervaren zeilers een bijzondere kans om één of meerdere etappes mee te varen met de Hanse 470 ‘New Breeze’ van schipper Dick Zuiderhoek. Zuiderhoek vertrekt eind augustus in etappes vanaf Malta naar Suriname om uiteindelijk in de Carieb te charteren. De scherpe tarieven houden wel in dat alleen ervaren (zee)zeilers in aanmerking komen om op onderstaande trajecten mee te varen.

Dick Zuiderhoek en de Hanse 470 ‘New Breeze’
Dick Zuiderhoek, die voor zijn zeilersbestaan in de intercontinentale luchtvaart werkte, is eerder met de ‘New Breeze’ naar Turkije gevaren, waar hij een tijd heeft gecharterd en talloze opvarenden mooie zeilvakanties heeft bezorgd. Het gaat deze ervaren schipper overigens eerder om het sociale contact en het samen zeilen, dan dat hij afhankelijk is van de charterinkomsten. Ook dat element vindt zich terug in de vriendelijke prijzen.
De volgende etappes zijn nu beschikbaar:
1. Malta – Sardinië van 26/8/18 tot 4/9/18;
2. Sardinië – Ibiza van 18/9/18 tot 27/9/18;
3. Ibiza – Malaga van 27/9/18 – 4/10/18;
4. Malaga – Lanzarote van 4/10/18 – 14/10/18;
5. Tenerife – Kaap Verden van 20/11/18 tot 30/11/18.
Wie geïnteresseerd is een etappe met Dick mee te zeilen kan dit kenbaar maken bij Ben Roos (ben@nautisail.nl) van Nautisail, die deze oproep mede namens Dick doet. Ben kan ook meer vertellen over deze unieke kans van ‘betaald meezeilen’ met een ervaren zeezeiler.
Meer informatie www.nautisail.nl