Informatie voor de watersporter

NautiSail heeft agentschap verworven voor het huren van zeiljachten van BVI Yachtcharters op de Britse Maagdeneilanden

PERSBERICHT
nautisail_BVIYCAlmere – De Nederlandse specialist in zeilreizen NautiSail heeft het agentschap voor Nederland en België verworven van BVI Yachtcharters op de Britse Maagdeneilanden. BVI Yacht Charters begon in 1974 met slechts een paar oude boten en met één man met een droom. Door hard werken, toewijding en passie is het bedrijf gegroeid van enkele boten tot een vloot van meer dan 50 luxe jachten. Het personeelsbestand is gegroeid tot bijna 20 werknemers in de BVI alleen. BVIYC heeft in het Franse deel van St. Maarten een tweede basis.
NautiSail verzorgde recentelijk een delivery voor BVIYC van een spiksplinternieuwe Beneteau Océanis 55 vanaf de fabriek in Frankrijk naar de Britse Maagdeneilanden en de eigenaar was zo onder de indruk van de professionele aanpak door NautiSail, dat hij gevraagd heeft of NautiSail het agentschap wilde accepteren.
Dit betekent een verdere uitbreiding van de activiteiten van NautiSail van de delivery van jachten en de verkoop van zeilvakanties naar de verhuur van jachten in de Caribbean.
Door deze uitbreiding kunnen wij de Nederlandse en Belgische relaties zeiljachten aanbieden vanaf Tortola en St. Martin. Beide bestemmingen zijn goed bereikbaar per vliegtuig vanaf Amsterdam en Parijs. De jachten zijn perfect onderhouden, van een recent bouwjaar en tijdens de huurperiode staat het kantoor de huurders optimaal terzijde. Alle jachten krijgen bijvoorbeeld een mobiele telefoon van de verhuurder mee om bij storingen direct de technische crew te waarschuwen. Kortom een uitstekende service, die een zeilvakantie op het gehuurde jacht mede zal laten slagen.
Meer informatie www.nautisail.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht