123 stickers

Nautisail presenteert op 8 en 22 februari zeilreis 'Zeilen boven de Poolcirkel met de MaeWest'

Persbericht
nautisail_maewestAlmere – Andre Speet zeilt met zijn schip MAEWEST voor het vijfde jaar naar de oneindige wildernis van Noorwegen en Spitsbergen. Dit jaar gaat hij zelfs op expeditie van Spitsbergen via Jan Mayen naar Groenland en IJsland.
In mei vertrekt hij, met maximaal 4 gasten, vanuit de thuishaven Rotterdam. In etappes zeilt hij langs weelderige landschappen aan de Noorse kust naar Spitsbergen. Daar maakt hij expedities rond de eilanden tot boven de 80ste breedtegraad.
“Het is er niet zo diepvries als wij denken, hoor” zegt André. Je wordt omgeven door adembenemende panorama’s en massieve gletsjers. Op veilige afstand vaar je langs hoge ijswanden met 1000en schakeringen van blauw. De eeuwenoude gletsjers knarsen en exploderen met huizenhoge brokken uit elkaar.
Je wordt geconfronteerd met een enorme vogelrijkdom, schitterende natuur, zeerobben met slagtanden als zwaarden en waarschijnlijk ook ijsberen. De Mae West is een schip met een missie. Je komt zoveel mogelijk in contact met de natuur en het cultureel erfgoed en je zeilt actief in het Arctische Noorden.
Op 8 en 22 februari geeft André een fotopresentatie bij Zwerfkei in Woerden. Wil jij die lezing bijwonen, meld je dan nu aan. Ook in het Hiswatheater zal hij enkele lezingen verzorgen.
Voor informatie www.nautisail.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X