Informatie voor de watersporter

Nautisch Kwartier Stavoren nu dealer van Linssen Yachts motorjachten in Noord-Nederland

Stavoren – Linssen Yachts te Maasbracht heeft Nautisch Kwartier Stavoren aangewezen als dealer voor hun gehele programma van motorjachten voor Noord-Oost Nederland. “Dit betekent een uitbreiding van het programma wat nu door de werf in Stavoren wordt verkocht. Naast de zeiljachten van Jeanneau en de catamarans van Lagoon kan men hier nu ook terecht voor de Grand Sturdy’s van Linssen Yachts. Door de vergrijzing, is er een trend dat zeilers overstappen naar een motorjacht. En de Grand Sturdy’s van Linssen sluiten hier naadloos op aan”, aldus Arthur van der Werff van Nautisch Kwartier Stavoren.
Bovendien is de nieuwe Linssen-dealer centraal gevestigd in het vaargebied tussen de Friese binnenwateren, het IJsselmeer en de Waddenzee waardoor de eigenaren van een Linssen een nog betere service kan worden gegeven. Want ook voor de service, stalling, onderhoud en bemiddeling kunnen Linssen-eigenaren vanaf nu bij Nautisch Kwartier Stavoren terecht.
Yvonne Linssen, commercieel directeur: “Klanten uit de provincies Friesland en Groningen hebben we tot nu toe vanuit de werf in Maasbracht prima kunnen bedienen. Velen van hen hebben de weg naar Limburg gevonden. Door regelmatige deelname aan Motorboot Sneek hebben we echter gemerkt dat een lokale Linssen-partner een positieve bijdrage kan leveren. In Nautisch Kwartier Stavoren hebben we deze partner gevonden. Met een bijzonder fraaie locatie direct aan het IJsselmeer en uitstekende faciliteiten op het gebied van service en onderhoud is dit een belangrijke toevoeging aan ons omvangrijke dealer netwerk.” (Het Nautisch Kwartier)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht