Informatie voor de watersporter

Nautisch marketeer Ivar van der Leij per 1 februari partner in Raakwater Marine Marketing

PERSBERICHT

FOTO vlnr: Martijn Buisman, Joost Wesseling, Ivar van der Leij

Zaandam – Raakwater Marine Marketing versterkt zich met nautisch marketeer Ivar van der Leij. Per 1 februari wordt van der Leij partner.
Martijn Buisman, medeoprichter van Raakwater: “We zijn natuurlijk ontzettend trots dat Ivar ons team komt versterken. Zijn toegepaste marketingexpertise en kennis op het gebied van export vormen een grote aanwinst voor ons bureau.”
De verschillende brancheorganisaties geven aan dat professionele marketing een noodzakelijkheid is geworden om als bedrijf winstgevend te zijn. De markt is blijvend veranderd en marketing heeft tot doel producten makkelijker te verkopen.
Ivar van der Leij: “Ik ben blij dat ik mij kan aansluiten bij de heren van Raakwater. We gaan ons uiterste best doen om de komende jaren een positieve bijdrage te leveren aan de professionalisering van de marketing in de nautische industrie.”
Raakwater Marine Marketing is het no-nonsense marketingbureau voor de nautische industrie. Het ondersteunt ondernemingen in zowel de pleziervaart als de commerciële vaart in hun marketingstrategie en communicatie. Raakwater is gevestigd in Zaandam.
Meer informatie www.raakwater.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht