Informatie voor de watersporter

Nautische markt Vlootdag Harlingen op 14 april heeft nog plaats voor deelnemers

Persbericht
Harlingen – De jaarlijkse Vlootdag in Harlingen vindt in 2012 plaats op zaterdag 14 april van 12.00 tot 18.00 uur. Het is de feestelijke start van het zeilseizoen van de bruine vloot en bij uitstek een ontzettend gezellig familie-evenement. U kunt genieten van de nautische sfeer in en om Harlingen en krijgt een indruk van haar activiteiten op het Wad, live muziek, heerlijk eten, een nautische markt en braderie, een shantykoor, oude ambachten, en diverse workshops. Kinderen kunnen zich vermaken met de aanwezige attracties.
Aan beide kanten van de haven liggen de klippers, schoeners en tjalken klaar om u aan boord te nemen. De mogelijkheid bestaat om de schepen te bezichtigen, en te genieten van de sfeer op het speciaal voor deze dag ingerichte ‘Vlootdag terras’. Als klap op de vuurpijl kunt u een stukje meevaren met een van de schepen het Wad op klik hier voor meer info.
De organisatie van de nautische markt is uitbesteed aan Beng Evenementen. De nautische markt zal te vinden zijn langs de Zuiderhaven (zeezijde) in Harlingen. Hier zult u o.a. allerlei watersport- en scheepsgerelateerde artikelen – zowel nieuw als tweedehands – aantreffen. Naast het nautische gedeelte is er ook ruimte voor deelnemers die allerhande snuisterijen, antiek en curiosa, kleding, boeken, of sieraden aanbieden.
Meer informatie www.bengevenementen.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht