Nederlands energieplatform Powerhouse sponsor Deense Vestas Wind-boot in Volvo Ocean Race

PERSBERICHT
powerhouseAlmere – In deze editie van de Volvo Ocean Race zal Nederlandse Powerhouse Energy Platform optreden als subsponsor van Team Vestas Wind. De Volvo Ocean Race biedt Powerhouse, het grootste online energieplatform voor zakelijke grootverbruikers in Nederland, een unieke kans om haar naamsbekendheid en de merkherkenning nationaal en internationaal een sterke impuls te geven.
Jaap de Jong, Managing Director Powerhouse: “Wij maken het voor ondernemers mogelijk zelf energie in- te kopen en te verkopen. Het is bij ondernemen belangrijk om op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen. Wij zien hierin prachtige parallellen met de zeilsport en in het bijzonder met Team Vestas Wind, dat met Wouter Verbraak een Nederlandse topnavigator aan boord heeft.” De Jong vervolgt: “We hebben ook een logische link met hoofdsponsor Vestas die, net als wij, ook op de internationale energiemarkt actief is en een duidelijke ambitie uitdraagt. Dat maakt voor ons de cirkel rond. ”
Tom Touber, Volvo Race COO, is verheugd om Powerhouse als subsponsor van Team Vestas Wind te verwelkomen en beschouwt het als “een van de best passende partnerships in de twaalfde editie van de race”.
Met Powerhouse opereren zakelijke grootverbruikers rechtstreeks op de energiemarkt. Zij zijn zelf in staat om het moment van inkoop en verkoop van hun bedrijfsenergie te kiezen tegen de meest gunstige prijs en daarmee hun energiekosten te beheersen. Hierdoor is tussenkomst van energieleveranciers niet meer noodzakelijk. Klanten van Powerhouse hebben volledige controle over hun energiekosten. Zij krijgen hierdoor grip op hun energie-uitgaven, kunnen kosten reduceren en hun rendement vergroten.
De 12de editie van de Volvo Ocean Race start op 4 oktober 2014 met een in-port race in Alicante. De eerste etappe naar Kaapstad start precies een week later. De race brengt de boten rond de wereld en telt 38.739 nautische mijlen. Voor de finish in Göteborg op 27 juni 2015 doet de Volvo Ocean Race tien andere havens aan, waaronder Den Haag. De Volvo Ocean Race is een van de grootste zeilevenementen ter wereld en wordt beschouwd als de zwaarste zeilwedstrijd voor teams.
Meer informatie www.powerhouse.nl