Informatie voor de watersporter

Nederlandse makelaars en bouwers van luxe jachten houden samen kantoor in Cannes

CANNES – Onder de naam Holland Yacht Experience heeft een selecte groep Nederlandse jachtbouwers en aanverwante bedrijven de krachten gebundeld. Het concept van het Holland Yacht Experience wil door gezamenlijke promotie en vertegenwoordiging aan de Franse Côte d’Azur een groter publiek kennis te laten maken met de producten van de Nederlandse Jachtindustrie.

Deelnemende bedrijven zijn: Mulder Shipyard, Balk Shipyard, Arie de Boom Marine, Van der Vliet Quality Yachts en Wajer & Wajer. Deze familiebedrijven hebben een jarenlange geschiedenis en een sterke focus op continuïteit binnen hun specifieke vakgebied. Door hun krachten te bundelen, bieden zij de watersportliefhebber een platform waar de nadruk ligt op service en een divers aanbod van jachten.

Jeroen van der Vliet (Van der Vliet Quality Yachts): “Met het wegvallen van mogelijkheden voor jachtfinancieringen is de vraag naar waardebehoudende jachten gestegen en daarmee is de doelgroep boven 50+ groeiende. Dit zijn bij uitstek mensen die geïnteresseerd zijn in traditionele en tijdloze jachten en uitmuntende service.” (VaarkrantANWB)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht