Informatie voor de watersporter

Nederlandse maker 'Volvo Ocean Race Game' Marijn Harinck geeft bij Dekker watersport op zondag 11 december 2011 kijkje achter de schermen

PERSBERICHT
Zaandam – De Volvo Ocean Race Game is ontwikkeld door het toonaangevende Nederlandse gamebedrijf UnitedGames. Op zondag 11 december aanstaande geeft directeur eigenaar Marijn Harinck van UnitedGames een exclusief kijkje achter de schermen van de Volvo Ocean Race game. Marijn, zelf een fervent zeiler, beantwoordt vragen en geeft tips & tricks voor de 2e etappe van de Volvo Ocean Race die zondag om 13.00 uur van start gaat. Wat is de snelste koers? Hoe ga je om met weersystemen tijdens de etappe? De briefing van Marijn Harinck vindt plaats op zondag 11 december van 10.30 tot 11.30 in de winkel van Dekker Watersport in Zaandam.
Alle Nederlandse deelnemers en geïnteresseerden zijn hierbij van harte welkom. Dekker Watersport is zondag van 10.00 tot 17.00 geopend voor zijn jaarlijkse koopzondag en gevestigd aan de Pieter Ghijsenlaan 4 in Zaandam. Parkeren is gratis.
Meer informatie www.dekkerwatersport.nl  en www.volvooceanracegame.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht