Informatie voor de watersporter

Nederlandse tall ships samen met Sail Training Association op de HISWA voor promotie meezeilen bijzondere zeilreizen

PERSBERICHT
oosterschelde_hollandse_heldenAmsterdam, Rotterdam – De crème de la crème van de Nederlandse Tall Ships bundelt de krachten in samenwerking met de STAN – Sail training Association Nederland – en laat zien op welke bijzondere zeilreizen u wereldwijd kunt meevaren. Bezoek onze stand op de HISWA in de RAI te Amsterdam van 16 tot en met 20 maart en kom alles te weten over de Stad Amsterdam, Eendracht, Europa, Morgenster, Oosterschelde, Gulden Leeuw en Wylde Swan.
Belangrijkste doel van de STAN is jongeren tussen 15 en 25 jaar aan boord van klassieke zeilschepen middels Sail Training vaardigheden bijbrengen die hun persoonlijke ontwikkeling bevordert, en zo tevens het erfgoed van eeuwenoude zeilervaring te bewaren voor toekomstige generaties.
Meezeilen op een Tall Ship is een unieke ervaring. U bent niet alleen gast aan boord, maar ook onderdeel van de crew. U draait mee in het wachtsysteem en de bemanning vertelt u alles over het zeilen op een Tall Ship. Ook zonder zeilervaring bent u van harte welkom om mee te zeilen naar unieke bestemmingen als de Nederlandse Antillen, Antarctica, Kaapverdië, Schotland en Scandinavië. Een ontdekkingsreis onder zeil; een ervaring voor het leven!
Tijdens de HISWA vindt in de spiegelzaal op donderdag 17 maart om 14.00 uur de presentatie plaats van ondernemer Mirjam Postuma die gepassioneerd vertelt over het zeilen met een Tall Ship en over Sail Training. Samen met een trainee wordt door mede-eigenaar en operator van één van Nederlands grootste driemast topzeilschoeners, ‘de Gulden Leeuw’, met prachtige beelden uitleg gegeven wat Sail Training inhoudt en dat iedereen op deze majestueuze schepen kan meevaren.
Standnummer op de HISWA: 07.301
Meer informatie www.oosterschelde.nl, Sail Training Nederland (STAN), en www.windseeker.org

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht