Informatie voor de watersporter

Nederlandse Ultieme RIB van Tzunami Boats en andere heavy duty Adventure RIBS op Boot Düsseldorf 2017

PERSBERICHT
Wieringerwerf, Zaandam – Op de komende Boot Düsseldorf (van 21 januari tot en met 29 januari) zullen bezoekers met stoere RIB interesses in ruime mate worden bediend door twee Nederlandse ondernemers in de nautische en maritieme wereld.

TTH Watersport en ALU Peak met Extreme RIB van Tzunami Boats en Adventure Boats (onder) op Boot Düsseldorf 2017
Nico Dekker (TTH Watersport) en Hans van Dantzig (ALU-Peak) hebben vorig jaar de handen ineengeslagen en samen hebben ze een aluminium RIB van 10,30 meter gebouwd. Ontwerper Hans van Dantzig: “Deze boot is zonder meer de ‘state of the art’ van het maximaal haalbare. Het is een jongensdroom om zonder enige beperking de meest ultieme RIB, die je je kunt voorstellen, te tekenen en daarna ook nog te bouwen. Een RIB die je bij 60 knopen nog een absoluut veilig gevoel geeft. Ook bij extreem zwaar weer.” De Tzunami-RIB is geschikt voor twee motoren van elk maximaal 400PK.
Nico Dekker presenteert op Boot Düsseldorf ook nog een selectie van de Adventure Ribs. Deze boten zijn zo hoogwaardig, dat de fabrikant op de heavy duty modellen nota bene vijf jaar garantie durft te geven.
Meer informatie www.tzunamiboats.com en www.tthwatersport.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht