windverwachting

Nederlandse zeilster gedood bij beroving op zeiljacht voor Colombiaanse kust

CARTAGENA (Colombia) – De 54-jarige Nederlandse Durdana Bruijn is zaterdagavond in Colombia vermoord door piraten. Volgens de lokale politie probeerden zes mannen haar zeilboot ‘Lazy Duck’ te beroven bij de Rosario-eilanden, een Caribische archipel voor de kust van de toeristenstad Cartagena. De echtgenoot van Bruijn, die tijdens de overval in de badkamer zat, bleef ongedeerd. (De Telegraaf, Elheraldo.co Google vertaling, deStentor, ‘De wereld heeft een prachtig mens verloren’ – De Telegraaf, www.lazyduck.nl)

3 Berichten

 • M.P.M.

  7 jaren geleden / 21 september 2015 om 01:31 uur

  Wat smakeloos om dit bericht te publiceren nog vóór de direct betrokkenen zijn ingelicht..Nóg smakelozer om een foto van de zeilboot te maken en te publiceren. Waarom ? En waarom die site van de Lazy Duck publiceren ??

 • A.N.O.

  7 jaren geleden / 21 september 2015 om 10:10 uur

  Voordat mensen gaan denken dat de man op de badkamer zich verstopt had, het is anders gegaan dan in de media wordt beweerd maar daar laat ik mij nu verder niet over uit, behalve dat ze BEIDE overmeesterd zijn. De man was machteloos. Heel triest dit.

 • richard

  7 jaren geleden / 22 september 2015 om 13:24 uur

  Nog triester is het bericht in de krant van vandaag (22 sept 2015) dat de politie momenteel twijfelt aan het verhaal van de man. De vrouw heeft naast een dodelijke hoofdwond ook andere verwondingen. Er is weinig geld gestolen en alle andere waardevolle spullen zijn niet meegenomen. Er wordt rekening gehouden met andere scenario’s. Onder andere dat de man zijn eigen vrouw heeft vermoord. Geen piraten dus. Ik hoop dat de waarheid echt duidelijk wordt.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X