windverwachting

Neptune Experience Center nu ook in Palma de Mallorca met hoogwaardige matrassen en interieuradvies

PERSBERICHT
Zwaagdijk-Oost – Neptune heeft de deuren geopend van een Experience Center in het hart van Palma de Mallorca. Dit zal gevierd worden met een Open Huis op zondag 28 april vanaf 19.30 uur. Het Experience Center heeft een indrukwekkende showroom van maar liefst 150 m², gelegen aan de Avinguda de Joan Miró 3-e. Dit is op steenworp afstand van de belangrijkste jachthavens van Palma.

In het Experience Center presenteren we maar liefst veertien kwaliteiten/diktes matrassen in zeven bedden. Elk bed is voorzien van twee verschillende matraskwaliteiten, zo ervaart men ter plekke het verschil. De showmodellen bestaan uit slaapplaatsen voor zowel bemanning als voor de jacht eigenaar(s) en zijn gasten.
In het Experience Center kan men het verschil voelen tussen de verschillende diktes, kwaliteiten en afwerkingen van bootmatrassen alsook van hoofdkussens, dekbedden en bedlinnen. Ook demonstreren wij het nieuwe bed met de toepasselijke naam ‘Palma’, dat speciaal ontworpen is voor de villamarkt. Neptune at Home verzorgt tevens advies aan huiseigenaren en levert bedden voor villa’s.
Het Neptune Experience Center verzorgt interieuradvies voor jachten en huizen op afspraak. Daarnaast zullen er workshops georganiseerd gaan worden voor bemanningsleden. Thema’s als ‘het belang van een goede nachtrust’ in samenwerking met een fysiotherapeut, ‘ontspannen na het werk’ in samenwerking met een yoga-instructeur, en ‘de juiste manier van bedden opmaken’ samen met de VIP Service School Palma, zullen uitgelicht worden.
Melanie Winters, onze Neptune-dealer op de Balearen, zal dagelijks in het Experience Center aanwezig zijn van 9.00 tot 12.00 uur en is beschikbaar op afspraak. Marcel Botman, onze contactpersoon voor het Spaanse vasteland en Diana van Wieringen, de interior designer van Neptune, zijn maandelijks aanwezig en beschikbaar voor meetings. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak om het Experience Center te bezoeken.
Meer informatie www.neptune.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X