Informatie voor de watersporter

Netwerk- en connectiviteitsspecialist superjachten M2MBlue samen met vaartuigvolgsysteem Moving Intelligence op Monaco Yacht Show

PERSBERICHT
Enschede – Op de jaarlijkse Monaco Yachts Show (27 – 30 september) is M2MBlue aanwezig met een eigen M2MBlue tender. Deze nieuwste Ribbon R45XC gebouwd door RibbonYachts wordt in Monaco voor het eerst aan het publiek getoond.
De Ribbon is speciaal uitgerust met de Mi50-Marine van Moving Intelligence. De Mi50 Marine is een vaartuigvolgsysteem waarmee de Ribbon real-time te volgen en tevens ook beveiligd is.
Christian Westers, CEO M2MBlue: “Tijdens de bouw van de M2MBlue tender kwam beveiliging van de boot ter sprake. Met de Mi50 Marine kunnen wij onze boot online en via een app real-time volgen. Dat is in onze wereld van connectiviteit een USP.”
Patrick Horst, CEO Moving Intelligence: “In samenwerking met M2MBlue laten wij tijdens de Monaco Yacht Show zien hoe ons vaartuigvolgsysteem werkt. Naast deze unieke samenwerking tijdens de beurs in Monaco, zijn wij met M2MBlue de connectiviteit en onze Track & Trace systemen in de automotive branche verder aan het uitwerken.”
Mi50 Marine
De Mi50 Marine is een volwaardig vaartuigvolgsysteem en biedt vele mogelijkheden voor een optimaal beheer van een vaartuig en beveiliging. De Mi50 is beveiligd tegen sabotage en onderbreking van de accuspanning. Wanneer deze wordt onderbroken geeft de Mi50 een melding aan de PAC (Particuliere Alarm Centrale) door. Omdat de Mi50 Marine gekoppeld is aan de MiApp en het online Moving Intelligence platform, is er inzicht in de locatie van een vaartuig. Ook worden de gevaren routes automatisch geregistreerd.
M2MBlue
Als netwerk onafhankelijke connectiviteitsspecialist op het gebied van Machine-to-Machine (M2M) communicatie, biedt M2MBlue wereldwijde draadloze connectiviteit en diensten. M2MBlue biedt diensten op basis van smart en hybride roaming voor de nationale en internationale markten.
Moving Intelligence
Moving Intelligence brengt werelden in beweging onder controle. Dit doen ze met hardware die ze onzichtbaar inbouwen en met software die informatie zichtbaar maakt. Moving Intelligence helpt mensen grip te krijgen op alles dat beweegt: van auto tot boot, van trailer tot container, van scooter tot werkmaterieel. Dit doen ze voor iedereen: multinational of middenstander, wagenparkbeheerder of trotse bezitter van een oldtimer. Het unieke webbased Moving Intelligence platform biedt de meest geavanceerde diensten op het gebied van beveiliging, rittenregistratie, wagenparkbeheer en duurzame mobiliteit.
Meer informatie www.m2mblue.com, www.movingintelligence.com en www.ribbonyachts.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht