Nieuw boek over varen met kinderen aan boord gepresenteerd op HISWA

PERSBERICHT
Hengelo, Amsterdam – Op 2 maart aanstaande zal het boek ‘De kinderen aan boord vaargids’ door Gemma Drohm worden gepresenteerd tijdens de Hiswa in het Zeiltheater. De kinderen aan boord vaargids is een boek met tips en praktijkverhalen over varen met kinderen en bevat een selectie van de leukste havens om te bezoeken met kinderen. Het eerste exemplaar zal worden overhandigd aan Ruud Stam van de stichting Sailing Kids. Deze Stichting zal een percentage van de opbrengst van het boek ontvangen.
De kinderen aan boord vaargids
In het eerste deel van de kinderen aan boord vaargids staan tips en ideeën over het varen met kinderen. Deze informatie is aangevuld met ervaringen uit de praktijk, beschreven door de experts, namelijk de ouders zelf. Het tweede deel van de vaargids bestaat uit een selectie van de leukste jachthavens voor kinderen in Nederland. Bij de beschrijving van de havens staan plattegrondjes die laten zien waar attracties te vinden zijn en waar bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde supermarkt is. Per haven vind je terug wat er in de buurt leuk is om te doen met kinderen, inclusief praktische informatie zoals de openingstijden, de afstand vanaf de haven en de toegangsprijzen. Het boek is rijkelijk geïllustreerd met foto’s.
Als moeder van drie kinderen met als grote hobby zeilen en oprichtster van www.kinderenaanboord.nl ontstond bij Gemma Drohm het idee om haar persoonlijke ervaringen en de informatie op de website te bundelen en uit te geven.
Boekpresentatie tijdens de Hiswa
Een percentage van de opbrengst van het boek zal worden gedoneerd aan Sailing Kids. Sailing Kids organiseert zeilvakanties voor chronisch ernstig zieke kinderen en hun gezin. Het eerste exemplaar zal tijdens de boekpresentatie op de Hiswa worden overhandigd aan de oprichter en het boegbeeld van Sailing Kids, Ruud Stam. Aansluitend zal Gemma Drohm een signeersessie houden in het Zeiltheater en in de stand van Nautickids, een watersportwinkel voor kinderen.
Meer informatie www.kinderenaanboord.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X