Informatie voor de watersporter

Nieuw boek vol verhalen over de zee door maritieme auteurs is prettige afwisseling tussen alle vaargidsen, hand-, en boordboeken

PERSBERICHT
varenismijnwereldAkmaar – De zee. Wonderlijk, immens en mysterieus. Spiegelglad of woest, verontrustend en verraderlijk. Al eeuwenlang is de aantrekkingskracht van de zee op de mens reusachtig groot. De oneindige zee intrigeert en vandaar dat er voortdurend verhalen over het wel en wee van de mens op zee zijn geschreven. ‘Varen is mijn wereld’ afgelopen week verschenen bij uitgeverij De Alk, bevat negentien verhalen van de huidige generatie maritieme schrijvers. Alle geschreven vanuit verschillende invalshoeken en gedachten. Eén ding hebben de korte verhalen gemeen: de zee.
Verhalen van Cees de Baare, Graddy Boven, Peter Bouchier, Peter Fokkens, Nanda Huneman, Peter van Rooden, Ton van Schoonhoven, Aafke Steenhuis, Michiel van Straten, Antoon Vandamme, Ron de Vos, Anton Wegman, Jan Willemsen en Arne Zuidhoek. Deze schrijvers zijn verenigd zijn in de groep ‘maritieme schrijvers’, die elementen als zee, zeeschuimers, schepen en reizen in hun teksten gebruiken.
ISBN: 9789059611726
Afmeting: 15 x 22,5
Uitvoering: Paperback
Omvang: 215 pagina’s
Auteur: De Maritieme Schrijvers
Prijs: € 17,90
Meer informatie www.alk.nl en www.maritiemeschrijvers.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht