Informatie voor de watersporter

Nieuw ideaal type Parasailor zeil met vleugeldesign voor lange afstand zeilers al bruikbaar bij weinig wind

PERSBERICHT
Den Haag, Voorburg – Met de compleet vanaf de basis opnieuw ontworpen Parasailor voltrekt zich een generatiewissel bij het onder ‘blue water cruisers‘ zo geliefde vleugelzeil. De door ISTEC compleet nieuw ontwikkelde Parasailor onderscheidt zich ten opzichte van zijn geliefde voorganger door zijn hybride vleugel, welke nóg meer performance, stabiliteit, veiligheid en zeilplezier biedt.

Meer performance: de nieuw ontwikkelde (patent pending) hybride vleugel levert in combinatie met de op het gebied van stroming geoptimaliseerde zeil merkbaar betere prestaties dan de klassieke Parasailor.
Meer stabiliteit: ten opzicht van zijn voorganger levert de unieke hybride vleugel nóg meer lift, terwijl minder wind nodig is om zijn stijfheid te bereiken. Daarmee wordt de nieuwe Parasailor nog beter gestabiliseerd dan eerst.
Meer veiligheid: voor het nieuwe vleugeldesign is, ondanks de betere prestaties, minder stof nodig, waardoor het bergen en zetten van het zeil duidelijk makkelijker geworden is.
Meer zeilplezier: in vergelijking met zijn voorganger springt de nieuwe generatie al bij minder wind aan, al vanaf 2 tot 3 knopen ware wind.
Meer designs: de nieuwe 15 verschillende designs en 3 nieuwe kleuren bieden een veelvoud aan mogelijkheden om een design naar eigen smaak te kiezen.
De nieuwe generatie Parasailor is nu al te bestellen.
Meer informatie www.bomarine.net

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht