Informatie voor de watersporter

Nieuw Quicksilver waterscheidend brandstoffilter met hoge doorstroomsnelheid voor langere levensduur

mercury_quicksilverAMSTERDAM, PETIT-RECHAIN (België) – Brunswick Marine in EMEA introduceert een nieuw waterscheidend brandstoffilter voor buitenboord-, binnenboord- en hekmotoren.
Het grotere 10-micron brandstoffilter met hoge capaciteitontwerp verzekert een langere levensduur met een gemiddelde efficiëntie van meer dan 90% en een hoge doorstroomsnelheid van 455 liter per uur. Voor een betere waterscheiding is het filter voorzien van gesiliconiseerde filtermateriaal.
Naast een vrijstaande uitvoering is er ook een aan de boot te bevestigen filterset die geschikt is voor vrijwel alle twee- en viertaktbuitenboordmotoren en de meeste binnenboord- en hekmotoren op benzine of diesel*. (*Voor dieselmotoren zijn RVS aansluiting nippels nodig.)
Filterkenmerken
• Bevat 25% meer filtermateriaal dan vergelijkbare aftermarketfilters, voor een langere levensduur
• De lage drukval zorgt voor een lagere brandstofdoorstroomrestrictie en helpt dampbelvorming en afslaan voorkomen
• Epoxygelakte binnenkant beschermt tegen corrosie
• De hoge weerstand tegen inwendige druk maakt het filter uiterst geschikt voor elektronische (EFI) en directe (DFI) brandstofinjectiesystemen
Het filter is verkrijgbaar als vrijstaande uitvoering en als set met bevestigingssteun. Het filter en de filterset zijn vanaf nu al in de handel.
Meer informatie www.mercury-marine.eu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht