Nieuw 'Sloepenboekje 2015' verschenen bij uitgeverij Daemes op de Golven en Heeren op het Water

PERSBERICHT
Nieuw Vennep – Uitgeverij Daemes op de Golven en Heeren op het Water maakt al vanaf 2012 het Sloepenboekje, een jaarboekje met gegevens over alle modellen sloepen bovendien te gebruiken als naslagwerk met meer informatie over de Sloepenkaarten zoals B&B’s, restaurants, cafés e.d. Het Sloepenboekje 2015 is zojuist verschenen.
Altijd de juiste informatie
Naast de uitgave in druk van het Sloepenboekje, met het overzicht van alle sloepen, staan nu ook alle merken digitaal op een rij op de site van Daemes op de Golven en Heeren op het Water www.daemesenheeren.nl. Voor het gemak van de consument kun je gelijk klikken naar de website van de betreffende sloepenbouwer zodat je altijd de juiste informatie hebt over het sloepenmerk dat je zoekt.
Praktisch en beleving
Op de site van Daemes op de Golven en Heeren op het water is ook veel beleving te vinden. Beleving is het uitgangspunt. In vorm en beeld laten zij het gevoel op het water zien. Dit platform biedt de mogelijkheid om het hele watersportseizoen – ook in de winter – verhalen en belevenissen in je sloep, tender of cabin, met elkaar te delen.
Alle facetten van het varen en beleven in beeld.
Dames op de Golven en Heeren op het Water biedt de sloepvaarder complete informatie over alles wat met sloepen te maken heeft. Zowel in praktische zin als in beleving.
Meer informatie www.daemesenheeren.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X