123 stickers

Nieuw systeem Dokensip meet dankzij autonome sensoren verscheidene functies op uw boot en alarmeert zonodig

PERSBERICHT
Lelystad – Alle cruciale onderdelen van uw boot op afstand in de gaten houden! Dat is nu mogelijk met een nieuw product genaamd Dokensip. Dokensip is een draadloos systeem dat met behulp van sensoren de status van uw boot meet. De sensoren staan met een bluetooth verbinding in contact met een modem, die via een eigen simkaart in contact staat met diverse satellieten.
De sensoren werken op batterijen, waarvan de levensduur (minimaal 2 jaar) in een app kan worden bijgehouden.
In een oogopslag ziet u via de Dokensip app op uw telefoon de status van:
• Accuspanning
• Bilge
• Walstroom aangesloten
• Locatie (af te schermen gebied)
• 220V Stopcontact te bedienen met App (eenvoudig ontvochtiger/kachel bedienen op afstand)
• Bewegingssensor, optioneel met camera
Bij wijzigingen in de status ontvangt u een alarm op uw mobiel.
Door middel van kleine sensoren is ook bijvoorbeeld uw buitenboordmotor beveiligd en krijgt u direct alarm als de motor meer dan 40 meter van de boot verwijdert is. Hierdoor weet u het exacte tijdstip dat diefstal heeft plaatsgevonden en kan u op eenvoudige wijze de camerabeelden terugzien bij het havenkantoor.
Het systeem wordt aangestuurd door een modem. De sensoren die hierop zijn aangesloten geven om de 5 minuten een update waardoor veranderingen direct worden opgemerkt en er een waarschuwing zal worden verstuurd naar de mobiel van de eigenaar. Schade kan zo worden vermeden en kosten bespaard.
De sensoren zijn eenvoudig aan te brengen en worden geleverd met een plakstrip, hierdoor kunt u ze plaatsen waar u zelf wilt. De sensoren en modem zijn zo gemaakt dat ze goed kunnen worden weggewerkt en daardoor nauwelijks opvallen.
Meer informatie www.inautica.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X