windverwachting

Nieuw watersportbedrijf De Haan Watersport vestigt zich in Workum

PERSBERICHT
Workum – In Workum hebben Frank en Maureen de Haan de deuren van hun nieuwe watersportbedrijf geopend. De Haan Watersport is de eerste verhuurder van open zeil- en motorboten in deze bruisende watersportstad. Daarbij biedt het bedrijf diverse innovaties en nieuwe diensten.
De Haan Watersport is gevestigd op het terrein van de voormalige jachtwerf Bouma aan de Algeraburren 27. Het aan de Diepe Dolte gelegen watersportbedrijf ligt op een ideale plek voor een vaarvakantie in Friesland. De Diepe Dolte leidt rechtstreeks naar prachtige meren als de Fluessen en de Oudegaaster Brekken. “We hebben een uniek plekje gevonden met alle mogelijkheden tot het aanbieden van de activiteiten die we wensen”, aldus Frank en Maureen. “Er was nog geen verhuurder van open zeil- en motorboten in Workum en nu al, nog voordat het seizoen echt is begonnen, merken we dat we een welkome aanvulling op het watersportaanbod vormen.”
In oktober 2010 begonnen Frank en Maureen met de restauratie van de 100 jaar oude schuur. Deze is nu geheel gerenoveerd, met behoud van het karakteristieke aangezicht. In de haven liggen inmiddels 22 startklare Polyvalken. De Haan Watersport beschikt over jonge zeilboten waarin de nieuwste innovaties zijn verwerkt. Zo zijn ze uitgerust met een zeer moderne maststrijkinrichting waardoor je letterlijk met één hand de mast kunt strijken en zetten. Daarnaast verhuurt De Haan Watersport nieuwe elektrosloepen waarmee je milieuvriendelijk en fluisterstil kunt genieten van de Friese natuur.
Uniek voor De Haan Watersport is het aanbod van een geheel verzorgde vaarvakantie op maat. Hierbij wordt samengewerkt met hotels, pensions, campings en restaurants in heel Friesland. Het bedrijf beschikt tevens over een passantenhaven en een botenkraan tot vijf ton. In de knusse watersportwinkel is onder meer Imhoff-zeilkleding verkrijgbaar.
Meer informatie  www.dehaanwatersport.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X