Nieuw watersportprogramma op televisie: vanaf 8 januari 2012 'Nederland Vaart' elke zondag om 16:30 op SBS6

PERSBERICHT
Amsterdam – Vanaf 8 januari zendt SBS6 elke zondagmiddag om 16.30 uur het nieuwe watersportprogramma Nederland Vaart uit. Het programma laat zien hoe je op vele manieren kunt genieten op het water. Met een sloep op de plassen, met een motorboot door de Friese wateren, een zeiltocht op het IJsselmeer, of aan boord van de duurste en meest exclusieve jachten ter wereld.
In de eerste aflevering bezoekt Susanne Dijksterhuis jachtwerf Bloemsma Aluminiumbouw in Makkum, waar we de bouw volgen van het vijfendertig meter lange superjacht Firefly. Gedurende de serie van dertien afleveringen volgt Epco Ongering een refit van een kleine motorboot uit 1973. Deze boot wordt stap voor stap weer in nieuw staat gebracht. Kinderen komen aan bod in de Junior Rib Rally. Een race waarin kinderen tussen acht en twaalf jaar de strijd met elkaar aangaan in rubberboten met een lichte buitenboordmotor
Nederland Vaart is een veelzijdig watersportprogramma, met aandacht voor sloepen, motor- en zeilschepen, ribs, zeilsport en superjachten. Het programmateam bestaat uit gepassioneerde watersporters en ervaren televisie-makers. Nautisch expert Epco Ongering presenteert de boottesten en de technische items. Epco maakt tevens deel uit van de redactie. Presentatrice Susanne Dijksterhuis zeilde over de Atlantische Oceaan en werkte voor de beroemde America’s Cup in Valencia. De regie en eindredactie is in handen van Michael Pilarczyk, die de afgelopen twee jaar lange zeiltochten door Europa maakte van Turkije tot Rusland.
Nederland Vaart is een samenwerking tussen Pilarczyk Mediagroep en Bohil Media, twee dochterondernemingen van Telegraaf Media Nederland.
Uitzendtijden: Zondagmiddag 16.30 uur, SBS6
Producent : Pilarczyk Mediagroep, onderdeel van Telegraaf Media Nederland
Meer informatie www.bohilmedia.nl  en www.pilarczyk.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X