Informatie voor de watersporter

Nieuwe 2018-generatie Zodiac RIB’s biedt opblaasboten met nog betere vaareigenschappen, nog meer comfort, en optimale veiligheid

PERSBERICHT
Aalsmeer – ZODIAC Nautic zet nieuwe stappen in de succesvolle vernieuwing van haar productaanbod en introduceert in 2018 de OPEN 7. Deze nieuwe RIB is een aanvulling op de Pro Open 550 & 650, de absolute referentie in de wereld van de Rigid Inflatable Boats voor meer dan 20 jaar!

Met de stijl van een avonturier met slanke lijnen, een perfect ergonomische cockpit en een uitzonderlijk versterkte diepe V-romp (zelflozend deck), biedt de nieuwe OPEN 7 volledige controle en stabiliteit op elk water: de OPEN 7 is dé 4X4 van de zee.
Ontdek het nieuwe stuurconsole, voorzien van een verticale schuifdeur, waardoor u toegang heeft tot een zeer riante opbergruimte voor het plaatsen van alle benodigde uitrusting om optimaal gebruik te maken van de Open 7: duikspullen, waterski-toebehoren, hengels en nog veel meer. Installeer het zonnedek aan de voorzijde en u kunt genieten met het hele gezin!
De verwijderbare drijvers, een innovatie van Zodiac, en uitgevoerd in de beste kwaliteit Neopreen Hypalon materiaal maken de boot gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, en draagt bij aan een lange levensduur van uw Zodiac.
De Open 7 is geschikt om eenvoudig te vervoeren op een trailer en geeft u daardoor de gelegenheid om nieuwe vaargebieden in binnen- en buitenland te ontdekken. Deze nieuwe RIB is het boegbeeld van de nieuwe generatie Zodiac RIB’s!
Meer informatie www.zodiac-nederland.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht