Nieuwe 2018 Maril 7NXT sloep ook weer met afsluitbare toiletruimte en toegangsdeur tot zwemplateau

PERSBERICHT
Woudsend – Na de introductie van de zeer succesvolle Maril 6NXT volgt nu de Maril 7NXT. Als opvolger van de Maril 725 en 730 wordt met deze boot aan de nieuwe standaard een vervolg gegeven. Een nieuw model met moderne klassieke lijnen, elegant en eigentijds vormgegeven.

foto’s Maril
Kenmerkend voor de Maril 7NXT is de functionele deur in de spiegel van de boot welke toegang biedt tot het geïntegreerde zwemplateau en de afsluitbare toiletruimte voorin de sloep. De breedte van de 7NXT gecombineerd met het vlakke onderwaterschip zorgen voor veel stabiliteit en vaarcomfort. De 7NXT heeft een steil steven dat standaard wordt voorzien van een rvs boegstrip, een mooi detail is dat de kabelaring verzonken ligt in de romp en door het steven van de boot loopt. Indien gewenst kan de Maril 7NXT volledig worden afgestemd op uw persoonlijke wensen door een ruim aanbod aan accessoires.
De combinatie van functionaliteit, uiterlijke kenmerken en het hoge afwerking niveau zorgen voor puur vaarplezier met de Maril 7NXT.
Prijs vanaf € 49.000,-
Lengte: 7.50 m
Breedte: 2.85 m
Diepgang: 0.80 m
Doorvaarthoogte: Ca 1.18 m
Gewicht: Ca 1.800 kg
CE categorie: C (kustwateren)
Materiaal: Polyester (DSM ISO-NPG Lloyds gekeurd)
Motorisering: 27 pk tot 110 pk
Verkrijgbaar en te bezichtigen vanaf maart 2018. Kom langs tijdens de paasshow in Woudsend op 30, 31 maart en 2 april.
Meer informatie www.maril.nl