Informatie voor de watersporter

Nieuwe 2021 WaveRunner-serie van Yamaha goed voor een golf van gloednieuwe adrenaline

Persbericht
Schiphol-Rijk – Ons merk staat voor opwinding en emotie – gevoelens die we ervaren tijdens het ontwerpen van onze producten en die we via onze producten aan je willen doorgeven. Ons merk staat voor de constante zoektocht naar verbetering en innovatie – in onze engineering en in onze visie. We staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid, maar wat het belangrijkst is, is de passie die we hebben voor alles wat we doen.

In onze 65 jaar als Yamaha Motor hebben we mensen geïnspireerd, en we blijven ze inspireren om dicht bij hun favoriete bezigheden te blijven. Achter elke WaveRunner staat een traditie van innovatie op het gebied van ontwerp en techniek die de meest betrouwbare, hoogwaardige en opwindende machines ter wereld heeft opgeleverd. De constante drijfveer voor die ongrijpbare combinatie heeft ertoe geleid dat elk jaar weer de kwaliteit en capaciteit is verhoogd, gedreven door onze passie om 100% uitmuntendheid te bereiken bij elk product dat we je bieden.
Of het nu gaat om ontspanning en plezier, alleen voor jezelf of om momenten die met je geliefden worden gedeeld, of het nu gaat om overwinningen en de adrenalinekick – wij zijn er om je hart sneller te laten kloppen!
2021 WaveRunners: speciaal voor jou gemaakt. Perfect voor jou.
Ondanks onze uitgebreide ervaring streven we er nog altijd naar om dichter bij onze klanten te komen. Elke eigenaar en elke bestuurder heeft zijn of haar eigen stijl. We moeten dus blijven innoveren om voor elke bestuurder producten te creëren die maximaal plezier en spanning en pure sensatie bieden.
We hebben ons productaanbod daarom radicaal veranderd en onderverdeeld in drie segmenten: Sport, Cruising en Recreatie.
Sportsegment: de SuperJet- en GP-serie
Onze krachtigste racemachines voor watersporters die op zoek zijn naar de adrenalinekick van het racen met hoge snelheid en het nemen van scherpe bochten. Het Sportsegment is uitermate geschikt voor watersporters die het randje willen opzoeken – zowel tijdens races of recreatief – waarbij het draait om ‘extreem’.
Gloednieuwe viertakt SuperJet!
We hebben ons race-DNA gebruikt om een stand-up machine voor een nieuw tijdperk te creëren. De machine die niet alleen voor professionals bedoeld is, is voorzien van een krachtige viertaktmotor met 3 cilinders. De gloednieuwe lichtgewicht romp zorgt ervoor dat je de golven altijd de baas bent, zowel bij hoge snelheden als het nemen van scherpe bochten.
Controle en vermogen
Onze bekroonde viertakt TR-1 buitenboordmotor met drie cilinders is een compacte, lichtgewicht 1.049cc eenheid die de opwindende prestaties levert die beginnende watersporters zoeken. Daarbij is de werking soepeler dan ooit tevoren.
De gestroomlijnde, ultralichte SuperJet biedt een unieke combinatie van verbluffende snelheid, bliksemsnelle acceleratie, fantastische wendbaarheid en pure sensatie. De ultieme wendbaarheid en controle zijn andere unieke kenmerken die ervoor zorgen dat de SuperJet ongeëvenaarde prestaties levert bij hoge snelheden en het nemen van scherpe bochten.
Stabiliteit en sensatie
De nieuwe SuperJet heeft een geheel nieuwe, bredere en stabielere romp en is daarom ideaal voor recreatief gebruik. De afgeveerde eenheid van stuurkolom en stuur plaatst de watersporter op natuurlijke wijze in een comfortabele naar voren geleunde positie, perfect voor hoge snelheden en het nemen van scherpe bochten!
Gemaakt voor iedereen
De nieuwe L-MODE® beperkt het motorvermogen tot ongeveer 35 knopen – een handige functie die beginnende watersporters helpt om rustig vertrouwd te raken met de machine.
Geen gedoe
Geen enkel ander watersportvaartuig is zo eenvoudig in gebruik. De nieuwe SuperJet past gemakkelijk achter in een busje of grote SUV. Daarnaast is hij aanzienlijk lichter dan bestaande alternatieven, waardoor hij eenvoudig in het water kan worden gelaten en uit het water kan worden gehaald. Bovendien kan de nieuwe SuperJet eenvoudig op het dek van een jacht worden opgeslagen.
Looks bedriegen niet
De minimalistische look in zwart en wit benadrukt de agressieve grafische rondingen en biedt de watersporter de kans om zijn machine een persoonlijke look te geven.
Ontdek de nieuwe WaveRunner-serie op onze website!
Meer informatie www.yamaha-motor.eu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht