windverwachting

Nieuwe accessoires van Torqeedo: snellader en draagtassen

PERSBERICHT
torqeedo_stillebootHeeg – Vanaf juni levert Torqeedo nieuwe accessoires voor haar lijn van elektrische buitenboordmotoren. Het zijn een snellader voor de lithium accu’s van de Travel en Ultralight serie en een handige set draagtassen voor de Travel motoren. Deze artikelen zijn per direct leverbaar.
Snellader
Speciaal voor de lithium accu’s van de Ultralight en Travel motoren is er nu een snellader. Standaard wordt al een 40 watt lader meegeleverd. De nieuwe 85 watt lader biedt nu de mogelijkheid de accu’s twee keer zo snel op te laden. Afhankelijk van het motortype wordt zo de laadtijd bekort tot maximaal 3,5 of 5 uur voor een volledig ontladen accu. De prijs van de snellader is € 100.
Draagtassen
Eén van de belangrijkste voordelen van de Travel motoren met geïntegreerde lithium accu is dat ze compleet slechts 14 kg wegen en dus heel hanteerbaar zijn. Daarnaast kunnen stuurhendel en accu snel losgekoppeld worden. Om de motor nog makkelijker te kunnen meenemen en opbergen is er een set handige draagtassen ontwikkeld. De motor, hendel en accu passen er precies in en zo voorkomt u ook schade! De set van 2 tassen is verkrijgbaar voor € 150.
Meer informatie www.destilleboot.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X