Informatie voor de watersporter

Nieuwe Aspire 42 motorjacht van Integrity Trawlers vaart zuinig, stuurt gemakkelijk en biedt een ongekend comfort

PERSBERICHT
integrity_aspire42Barneveld – Over goede vaareigenschappen, luxe en comfort gesproken… Geïnspireerd door de wens om het ultieme cruising motorjacht te creëren. Ontworpen voor de motorbootvaarder, die luxe naast uitzonderlijke prestaties en veiligheid op zee wenst voor zowel de eigenaar als zijn gasten. Tijdloze maar hedendaagse lijnen. Dat is de nieuwe Aspire 42 van Integrity Trawlers.
Het prachtige interieur is nieuw ontworpen. De houtafwerking in licht eiken geven het interieur een luxe uitstraling. De beide hutten, gastenhut en masterbedroom, doen denken aan een modern appartement. De douche is afgescheiden van het toilet. De achterwand deuren,uitgevoerd in gepolijst roestvrijstaal, geven een vrije doorgang naar het ruime achterdek, waar u heerlijk kunt relaxen.
Aangedreven door een economische 225 PK John Deere of een uiterst zuinige Steyr motor, al dan niet met een hybride aandrijving (optie) geeft de Aspire 42 een groot bereik. Aspire varen is economisch cruisen. Met de boeg en hekschroef is het afmeren zeer eenvoudig, zelfs voor beginnende stuurman. Een ongeëvenaard comfort, in combinatie met uitzonderlijke prestaties. De nieuwe Aspire 42 is met recht de ultimate cruiser.
Lengte 13,30 Meter
Breedte 4.30 Meter
Diepgang 1.40 Meter
Waterverplaatsing (licht) 12.000 Kg
Watererplaatsing (beladen) 15.000 Kg
Brandstof capaciteit 1200 liter
Water capaciteit 700 liter
Naval Architect Howard Apollonio
Prijs 369.000 euro inclusief BTW
Meer informatie www.integritytrawlers.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht