Informatie voor de watersporter

Nieuwe beurs ‘Electrique Magnifique’ op 10 en 11 september in Heeg

PERSBERICHT
Heeg – De informatieve beurs ‘Electrique Magnifique’, waar iedereen kennis kan maken met diverse toepassingen van elektrisch aangedreven voer- en vaartuigen, wordt in het weekend van 10 en 11 september 2016 voor de eerste keer gehouden op het terrein van Yachtclub Heeg.
Een unieke beurs waar voor het eerst een interessante mix van vaar- en voertuigen te zien zal zijn; o.a. is Tesla Motors met twee auto’s aanwezig en heel waarschijnlijk zal het nieuwe ‘Model X’ naar Heeg komen. Verder zullen er elektrische motorfietsen en gewone elektrische fietsen klaarstaan voor een proefrit en diverse elektrische boten in de haven liggen.
De belangstelling voor al deze toepassingen neemt de laatste tijd sterk toe, zo is o.a. recent een ‘electric only’ vaarroute tussen Heeg en Oudega geopend en richt Amsterdam op toegang van uitsluitend elektrisch aangedreven vaartuigen in de grachten vanaf 2020.
Op beide dagen is iedereen welkom vanaf 10 tot 17.00 uur om te (er-)varen, kijken en rijden!
Yachtclub Heeg is gevestigd aan de Opper 10, 8621 DZ HEEG en uiteraard geopend voor een hapje en een drankje. Organisatie van de beurs is in handen van Stoarm Heeg
Meer informatie www.stoarmheeg.com en www.yachtclubheeg.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht