Informatie voor de watersporter

Nieuwe boeken bij Uitgeverij Hollandia: vaarwijzer Belgische binnenwateren en vaarwijzer Golf van Biskaje

PERSBERICHT
Haarlem – Dit najaar lanceert Uitgeverij Hollandia twee nieuwe Vaarwijzers, de Vaarwijzer Belgische binnenwateren en de Vaarwijzer De Golf van Biskaje. Zo kunt u alvast heerlijk wegdromen bij de vaarplannen voor volgend jaar.
België beschikt over een dicht netwerk van vaarwegen, waardoor het mogelijk is om in elke regio te varen: van het vlakke Vlaamse land rond Gent en Brugge tot de hoge rotsen aan weerszijden van de Maas bij Namen. Deze Vaarwijzer geeft aan de hand van omschrijvingen, foto’s, kaartjes en anekdotes aan de lezer aan wat hij onderweg tegenkomt en welke interessante plaatsen er langs het water te vinden zijn. Daarnaast wordt dieper ingegaan op een van de meest tot de verbeelding sprekende toertochten: het Rondje Moezel dat loopt door België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.
Vaarwijzer Belgische binnenwateren
Frank Koorneef
ISBN 978 90 6410 503 6
€ 39,95
De Vaarwijzer De Golf van Biskaje beschrijft niet alleen de Franse Atlantische kust, maar ook de schitterende Spaanse noordkust, waar je langs de voet van de majestueuze Picos d’Europa naar de Rivièra-achtige baaien van Galicië kunt zeilen. Tevens worden de mogelijkheden voor de stalling van uw boot in een marina of winterberging op een rij gezet.
Beide Vaarwijzers zullen tijdens de beurzen Belgian Boat Show (11-19 februari 2012), Boot Holland (10-15 februari 2012) en Hiswa Amsterdam Boat Show (6-11 maart 2012) een prominente rol krijgen.
Vaarwijzer De Golf van Biskaje
Clemens Kok
ISBN 978 90 6410 515 9
€ 39,95
Meer informatie www.hollandia-boeken.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht