Informatie voor de watersporter

Nieuwe brancheorganisatie watersport en recreatie SWRTN organiseert 25 juni informatiemiddag in Lemmer

PERSBERICHT
Terherne – Op woensdagmiddag 25 juni organiseert Stichting Watersport Recreatie Toerisme Nederland (SWRTN) een gratis informatiemiddag op rondvaartboot Westerpoort in Lemmer voor ondernemers in de watersport , recreatie en toeristische sector.
SWRTN organiseert deze middag na aanleiding van vragen en opmerkingen van geïnteresseerden over de precieze activiteiten van de nieuwe brancheorganisatie. Tijdens de informatiemiddag op 25 juni worden onduidelijkheden toegelicht en krijgen deelnemers de gelegenheid presentaties bij te wonen die voor essentieel belang zijn voor hun onderneming of organisatie.
Stichting Watersport Recreatie Toerisme Nederland is een brancheorganisatie die de belangen van ondernemers in de watersport, recreatie en toeristische sector behartigt en vertegenwoordigt. De stichting biedt brede en toegankelijke diensten en services aan ondernemers en particulieren die actief zijn in bovenstaande sectoren.
De kerntaken van de stichting zijn: belangenbehartiging, informatieverstrekking, financiële ondersteuning, dienstverlening en de stimulering van vernieuwing en innovatie in de watersport, recreatie en toeristische sectoren.
De informatiemiddag van 25 juni is bedoeld voor leden en toekomstige leden, pers en andere geïnteresseerden die meer informatie willen over wat de stichting voor hen zou kunnen betekenen.
Praktische informatie
Wanneer: Woensdag 25 juni
Waar: kortestreek 20 Lemmer. Opstappen op rondvaartboot Westerpoort, Rondvaartbedrijf van Dijk
Parkeren: Parkeergelegenheid bij de Spar in Lemmer (Lijnbaan 2, Lemmer).
Afvaart : 12.30 – 13.00 uur (aanwezig om uiterlijk 13.00 uur)
Terugkomst Omstreeks 17.00
Aanmelden is noodzakelijk, niet meer dan 2 personen per onderneming, en kan via info@swrtn.nl (met vermelding van naam en telefoonnummer) of via 06 – 23169199.
Meer informatie www.swrtn.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht