123 stickers

Nieuwe havenmeester Muiden voelt zich als vis in het water

MUIDEN – Hij is sinds 1 mei havenmeester in Muiden. En hij is er blij mee. Toen de functie van havenmeester vrij kwam, werd hij getipt. ”Dat is wel een baan voor jou’, zei iemand tegen me. Ik wist niet dat er een vacature was, maar ik dacht erover na en ben gaan praten. En er was een klik.’

Eric Stoop (29) had van jongs af aan al iets met varen. ‘Maar ik heb het niet van huis uit meegekregen.’ Want het grootste deel van zijn familie heeft niets met boten en water. ‘Ook mijn ouders varen niet.’ Toch is het wel zijn passie. ‘Ik heb drie jaar gevaren, op de Verwondering en op de Nova Cura.’ (Dichtbij)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X