Informatie voor de watersporter

Nieuwe Helm Master® EX Bow Thruster compatibiliteit en 6X9 digitale DBW afstandsbediening.

Het assortiment buitenboordmotoren van Yamaha Motor weerspiegelt een diepgaande kennis van een breed scala aan klanten, hun boten en hun eisen. Wat onze klanten ook nodig hebben om hun plezier en genot op het water te vergroten, hier bij Yamaha hebben we het gedekt met producten die zijn ontworpen om te presteren en die zijn ontworpen om lang mee te gaan. De Düsseldorf Boat Show is de eerste gelegenheid om de nieuwe XTO 450hp V8, 200hp en 150hp outboards te zien sinds hun lancering in januari 2023.

De Helm Master® EX draagt bij aan het behoud van Yamaha’s positie als dé leverancier van boottoezichtsystemen en is nu compatibel met geselecteerde Bow Thruster-units, waardoor alle stuurlieden extra controle krijgen en een bijzonder voordeel hebben op grotere boten met meer wind. De combinatie van Helm Master® EX met een boegschroef vereenvoudigt het manoeuvreren op korte afstand door alles met één joystick te bedienen. Niet meer springen tussen gashendels, stuurwielen en boegschroefbediening – slechts één simpele, intuïtieve joystick om het motorvermogen en de richting te regelen.

Yamaha-afstandsbedieningen stellen de norm voor comfort, gemak en flexibiliteit voor de machinist. De 6X9 drive-by-wire afstandsbediening is geschikt voor één- en meermotorige boten en beschikt nu over een geïntegreerde start-stop motorbedieningsknop, waardoor er geen extra bedieningselementen nodig zijn en er meer ruimte vrijkomt.

Voor meer informatie: Yamaha-motor.eu

Foto: Yamaha

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht