Informatie voor de watersporter

Nieuwe in veel varianten modulair samen te stellen sportboot Karnic SL 702 op Boot Düsseldorf en Boat Belgium

Persbericht
beekmanbotenGoes – Na het overweldigende succes van de vorig jaar geïntroduceerde Karnic Smart-One serie, en de daaruit voortvloeiende vraag naar grotere modellen is met de kennis van de Smart-One serie de nieuwe Karnic SL702 ontwikkeld met een modulaire inrichting.
Klanten kunnen door het modulaire ontwerp zelf de gewenste lay-out en de functies van de boot kiezen en zo de boot naar eigen wens indelen om aan hun behoefte en gebruik te voldoen. Dat dit concept is opgevallen blijkt wel. De Karnic SL 702 is al vóór de eerste tentoonstelling genomineerd voor de I-NOVO Design award in januari op Boot Düsseldorf 2016.
De i-NOVO Design award van NauticExpo is gericht op het herkennen en belonen van producten, die het bewijs zijn van uitzonderlijke aandacht voor ergonomie en in het algemeen een innovatieve levensstijl voorstellen.
Met de Karnic SL 702 kun je alle kanten op. Of je nu de zee opgaat voor een dag vissen, een weekend het water op wil, of gewoon een praktische dagboot nodig hebt. De Karnic SL 702 kun je volledig zelf samenstellen.
Kom tussen 23 en 31 januari langs op onze stand 9D42 in hal 9 op Boot Düsseldorf en/of tijdens Boat Belgium op 13-15 / 19-21 februari, hal 5 stand 5117 voor de boot die volledig op je lijf is geschreven.
Gegevens Karnic SL 702:
· Totale Lengte: 7,80 mtr
· Romp Lengte: 6,80 mtr
· Breedte: 2,45 mtr
· Gewicht: 1450 KG
· Slaapplaatsen: 2
· Max Personen: 8
· Max PK: 250 PK
· Prijs: Nog niet bekend
Meer informatie www.beekmanboten.nl en www.karnicboats.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht