Informatie voor de watersporter

Nieuwe jachtmakelaardij Zuidwest Friesland met Rheben en Timeless Yachts motorjachten op Boot Holland 2018

PERSBERICHT
Workum – Per afgelopen 1 oktober zijn wij een jachtmakelaardij gestart in motorboten: Jachtmakelaardij Zuidwest Friesland in de Workumer Jachthaven. Daarnaast zijn wij enthousiast dealer van onder andere Rheben en Timeless yachts. Alle schepen zijn semi-custom build en kunnen naar uw eigen smaak worden aangepast. De schepen worden in Nederland gebouwd.

De Workumer Jachtmakelaardij Zuidwest Friesland presenteert Rheben (boven) en Timeless Yachts op Boot Holland

Wilt u komende zomer nog varen in een nieuw of gebruikt schip? Dit is het moment om een schip aan te schaffen. Wij heten u dan ook van harte welkom in onze ruime stand (standnummer 3046) bij Boot Holland in Leeuwarden van 9 tot en met 14 februari om de mogelijkheden te bespreken.
Rheben Yachting
Wij heten u van harte welkom aan boord van de Rheben Exailor 1400 Cabrio; een elegante cabrio voorzien van alle comfort en hybride motortechniek en een zeer ruime open kuip. Een schip dat zowel ex-zeilers zal aanspreken maar ook diegene die geïnteresseerd is in een ruime open kuip en moderne techniek.
Timeless Yachts
Tevens presenteren wij als primeur, de Timeless 34. Timeless Yachts staat voor comfort en luxe op hoog niveau. De moderne aluminium romp met z’n klassieke uitstraling staat, met aangepaste motorisering, garant voor verrassend hoge snelheden. De Timeless jachten zijn bijzonder omdat in een relatief kleine boot het “custom build” aspect is toegepast. Het ‘custom build’ aspect wordt doorgaans alleen gezien bij jachten van grotere afmetingen.
Beide schepen zijn per direct beschikbaar maar uiteraard ook nieuw te bestellen.
Jachtmakelaardij Zuidwest Friesland, de specialist in gebruikte en nieuwe boten voor Zuidwest Friesland en daarbuiten. Wij bieden boten aan die meer gemak en vrijheid bieden en geschikt zijn om even kort een weekend of langer weg te kunnen. Uw schip is bij ons in goede handen met maximale kans op verkoop! Wij zijn ervaren jachtmakelaars en begeleiden de klant met alle aandacht tijdens het (ver-)koopproces.
Meer informatie www.jachtmakelaardijzwf.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht