Nieuwe 'kaartgarantie' van Garmin garandeert altijd ge-update kaarten bij het navigeren

PERSBERICHT
Eemnes – Garmin introduceert het nieuwe kaartgarantie programma dat er voor zorgt dat watersporters die onlangs een nieuwe voorgeprogrammeerde BlueChart g2 of BlueChart g2 Vision microSD/SD kaart hebben gekocht de laatst beschikbare kaartupdate ontvangen.
“Garmin streeft er naar om er voor te zorgen dat klanten de meest accurate en up-to-date kaarten hebben,” zegt Michiel Boom, Account Manager Garmin Nederland B.V. “Terwijl jachthavens geopend worden, worden haveningangen uitgebaggerd, boeien gewijzigd en obstakels toegevoegd. Hierdoor zijn up-to-date kaarten van onschatbare waarde voor de veiligheid van een watersporter en degenen om hem heen.”
De nieuwe kaartgarantie zorgt ervoor dat klanten die recentelijk een nieuwe voorgeprogrammeerde BlueChart g2 of BlueChart g2 Vision microSD/SD kaart gekocht hebben één gratis update krijgen van de laatste kaartversie. Geupdate kaarten zijn voor dezelfde (of vergelijkbare) regio als de originele aankoop, en zijn geldig binnen zes maanden van de aankoop. Daarnaast biedt Garmin ook een korting op het update programma zodat klanten ook hun voorgeprogrammeerde BlueChart g2 en BlueChart g2 Vision kaart kunnen updaten. Kaart updates uit het kortingsprogramma zijn voor dezelfde (of vergelijkbare) regio als de originele aankoop. Het nieuwe kaartgarantie programma is nu verkrijgbaar. Om de update te downloaden kunnen klanten naar de Garmin-site gaan.
Garmin’s BlueChart g2 en BlueChart g2 Vision geven watersporters gedetailleerde offshore kaarten met realistische navigatiekenmerken die alles tonen. Van gearceerde diepte contouren en kustlijnen tot dieptelijnen, navigatiehulpmiddelen, jachthavens, wrakken en verboden gebieden. BlueChart g2 Vision biedt ook andere premium navigatiekenmerken zoals hoge-resolutie satelliet beelden, boven- en onderwater 3D perspectief en antennefoto’s voor een referentie in de werkelijkheid.
Garmin maritieme productsegment bestaat uit diverse navigatie en communicatie producten zoals kaartplotters, touchscreen multifunction displays, sonar, radars en autopiloten.
Meer informatie Garmin Watersport (voor updates)

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X