Nieuwe klassikale cursus Vaarbewijs 1 en 2 in vier of vijf avonden vanaf 2 maart 2020 bij Yachtconsult

Persbericht
Roosendaal – Sinds 1 januari heeft het CBR het afnemen van de examens voor het vaarbewijs overgenomen van de VAMEX-organisatie. Uit angst dat met deze verandering de examens ook moeilijker zouden worden, hebben veel mensen geprobeerd hun vaarbewijs nog afgelopen jaar te behalen. Hierdoor zijn de huidige cursussen tijdelijk onderbezet. Wie zich nu inschrijft voor de cursus, krijgt tijdens de klassikale lessen dus extra aandacht.
De cursisten die examen gedaan hebben vertelden hoe de examens waren en daaruit bleek dat de CBR-examens nauwelijks of niet verschillen van de afgelopen jaren, en dat we er wel van kunnen uitgaan dat dit in de nabije toekomst zo zal blijven. De 14de druk van de Studiewijzer, die Yachtconsult gebruikt, kan dan ook nog prima dienen als lesmateriaal.
Naast de stoomcursus, die op zaterdag 7 maart is, start Yachtconsult 2, 3 en 5 maart ook weer haar 4 / 5 avonden cursussen voor het behalen van Vaarbewijs 1 en 2. Kijk voor een compleet overzicht met alle locaties, startdata en overige watersportopleidingen op de site.
Het is ook mogelijk op eigen locatie een cursus te volgen, privéles, een in company cursus, met een groep vrienden of in samenwerking met een watersportvereniging. Neem daarvoor contact op met Roland Sterker via 06-53 62 32 31 of rs@yachtconsult.com.
Meer informatie www.yachtconsult.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X