Informatie voor de watersporter
Nieuwe Linssen 45 SL Sedan nadert voltooiing

Nieuwe Linssen 45 SL Sedan nadert voltooiing

In navolging van de Linssen 45 SL AC met achterkajuit, is op dit moment ook de Linssen 45 SL Sedan met grote open kuip in het laatste stadium van de productie. 

De Linssen 45 SL is het grootste model in de Linssen SL-serie. Met 13,98 x 4,30 m een bijzonder ruim motorjacht. De Sedan-uitvoering heeft een ruime salon met aan bakboord de zwevend vormgegeven stuurstand met schuifdeur en de midscheepse kikker, waarmee dit jacht ook prima alleen te bemannen is.

Achter de stuurstand bevindt zich de u-vormige salonbank, met daartegen over een compacte klaptafel met twee clubzitjes. Verder aan stuurboord de riante pantry, welke van alle gemakken en comfort is voorzien.
Vanuit de salon loopt u door de openslaande deuren op één niveau de grote open kuip in. Hier is het comfortabel vertoeven op de L-bank. Het standaard verlengde salondak biedt u bescherming tegen momenten dat het weer iets minder is, of juist tegen te felle zon. Toegang tot het zwemplateau kan via het kuipdeurtje aan bakboord. De volledige ruimte onder de kuip is bereikbaar voor opbergruimte.

De riante voorkajuit is de ‘master cabin’. Met een ruim en comfortabel tweepersoonsbed en rondom genoeg beweegruimte, kasten en opbergruimte voor garderobe en andere bezittingen. Met eigen toilet aan SB en douche aan BB heeft u alle privacy die u zich maar kunt wensen. 
Midscheeps aan bakboord bevindt zich de gastencabine met twee eenpersoonsbedden. Zij kunnen gebruik maken van de eigen toilet/douche in de gang aan stuurboord.
Toegankelijk via het voorschip is ook de grote multifunctionele ‘kelder’-bergruimte.

De Linssen SL-serie bestaat nu uit de Linssen 30 SL (9,70 m), 35 SL (10,70 m), 40 SL (12,85 m) en nu dus de 45 SL (13,98 m) in zowel de AC-versie met achterkajuit als Sedan-versie met grote open kuip. Alle jachten in de Linssen SL-serie hebben het markante en herkenbare Linssen ‘Bow-up’ design.

De Linssen 45 SL Sedan zal worden gepresenteerd tijdens de Hiswa te Water
DATUM: 31 augustus – 4 september 2022
LOCATIE: Bataviahaven, Lelystad

Voor meer informatie: linssenyachts.com

Foto: Linssen Yachts

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht