Informatie voor de watersporter

Nieuwe Princess S72, een stijlvolle sportbridge

Princess Yachts presenteerde eerder dit jaar vol trots de laatste toevoeging aan de sportieve Sklasse
en deze week kwamen de eerste varende beelden van de nieuwe de Princess S72 naar buiten.
Het is een indrukwekkende jacht met een lengte van iets meer dan 22,5 meter en wat direct opvalt
zijn haar organische vormen, elegante lijnen en krachtige uitstraling. Met grote ramen die een
adembenemend uitzicht bieden, voelt men zich overal aan boord van de S72 verbonden met de
omgeving.

Het ontwerp van zowel het exterieur en interieur als het onderwaterschip is toevertrouwd aan de
gerenommeerde scheepsarchitecten van Olesinski, in samenwerking met het Italiaanse designhuis
Pininfarina en de Princess Design Studio. Het resultaat is een perfecte harmonie van stijl, elegantie en
functionaliteit die overal aan boord is terug te vinden. In combinatie met het hoge niveau van luxe en comfortwaar Princess om bekend staat, is de S72 het ideale schip om te genieten van het leven op het water.

Het upperdeck van de Princess S72 is een absolute eyecatcher en biedt een scala aan unieke functies die het jacht naar een hoger niveau tillen. De ruime flybridge loopt ver door naar achteren waardoor een ruime overkapping op het aft dek gecreëerd wordt. Dit biedt een overvloed aan buitenruimte waar gasten kunnen ontspannen, dineren en genieten van adembenemende uitzichten. Een ander opvallend kenmerk is de grote sunroof die met gemak kan worden geopend om natuurlijk licht binnen te laten en een gevoel van ruimte en vrijheid te creëren.

Net als haar zustermodel, de Y72, beschikt het jacht benedendeks over een doordachte indeling die voldoende ruimte en comfort biedt aan acht gasten en twee crewleden. Voorin bevindt zich een VIP-cabine met een eigen ensuite badkamer. Midscheeps zijn twee cabins met beide twee 1-persoonsbedden die eenvoudig getransformeerd kunnen worden tot een 2-persoonsbed. De owners cabin, met een eigen toegangstrap en luxe ensuite badkamer, is een prachtige ruimte met grote ramen die de connectie met het water versterken.

De prestaties van dit stijlvolle sportbridge jacht zijn ronduit indrukwekkend. De diepe V-romp zorgt voor uitstekende stabiliteit en de besturing is soepel, zelfs bij een topsnelheid van 36 knopen. Onderdeks bevinden zich twee krachtige V12-motoren, waarbij eigenaren kunnen kiezen tussen een 1.650 pk en een 1.800 pk motor, afhankelijk van hun persoonlijke voorkeur. De S72 beschikt over een ruime tendergarage voor een Williams 395 en biedt ook ruimte aan twee Seabobs.

Prinsess Yachts

De gerenommeerde Britse scheepswerf Princess Yachts, met jachten tussen de 12 en 29 meter, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke merken in de internationale jachtindustrie. Niet alleen vanwege de prestaties, de luxueuze uitstraling en de kwaliteit van de materialen, maar vooral om het gevoel. Een Princess zegt iets over uw levensstijl en is een beleving op zich. Het nodigt uit om te genieten van de perfecte balans tussen innovatie en traditie, van de luxe en het comfort, maar vooral van het gemak en het goede leven op het water.

Voor meer informatie: princess-yachts.nl

Foto: Princess Yachts

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht