Informatie voor de watersporter

Nieuwe relatiegeschenken 'Friese kisten' en kerstpakketten op 29 oktober 2015 gepresenteerd bij Silersshop in Grou

PERSBERICHT
silersshop_friese_kistenGrou – Silersshop is een Friese slijterij, wijnhandel en aanbieder van geschenken. Silersshop brengt u graag op de hoogte van haar nieuwe collectie relatiegeschenken en kerstpakketten. Ook dit jaar is het weer gelukt om een prachtig assortiment neer te zetten. Waaronder natuurlijk ook de Silersbitter geschenken.
Relatiegeschenken en kerstpakketten show 29 oktober 2015
Op donderdag 29 oktober bent u van harte welkom tijdens de eindejaarsgeschenken show in Grou. Dit jaar zal de presentatie plaatsvinden in de Silersshop aan de Hoofdstraat 86 te Grou. Tijdens deze show, wordt de nieuwe collectie relatiegeschenken en kerstpakketten gepresenteerd.
Aansluitend vindt er een najaarsproeverij plaats, waarbij er minimaal 30 wijnen en diverse whisky’s geopend zijn om te proeven. De presentatie is op donderdag 29 oktober vanaf 19:00 tot 22:00.
Nieuw!
Begin oktober is het nieuwe concept Friesekisten.frl gelanceerd. Friesekisten.frl is een online platform waar u makkelijk en snel de mooiste Friese geschenkkisten besteld en direct kunt laten afleveren bij uw relaties. Neem een kijkje op de website of bekijk het assortiment tijdens de presentatie op 29 oktober.
Bent u niet in de gelegenheid om donderdag 29 oktober naar onze relatiegeschenken en kerstpakketten show te komen? Kom gerust langs in de winkel, of maak een afspraak wanneer het u uitkomt. Iedereen is van harte uitgenodigd en welkom.
www.silersshop.nl en www.friesekisten.frl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht