Nieuwe serie stevige vaarkaarten populaire vaargebieden 'mét app' van Ecopublishers

PERSBERICHT
nieuwevaarkaartNIEUWKOOP- Tijdens de HISWA van 16 t/m 20 maart in de Amsterdamse RAI komt Ecopublishers uit Nieuwkoop met een geheel nieuwe serie vaarkaarten. Deze kaarten combineren het beste van twee werelden: een fysieke vaarkaart en een web app voor alle additionele informatie op en om het water. Denk aan openingstijden van bruggen en sluizen, jachthavens inclusief faciliteiten. Maar ook restaurants, verhuurbedrijven, amusement, et cetera. Immers, zodra een boot ergens afmeert zijn de opvarenden ook gewoon toerist en consument. Met de daarbij behorende informatiebehoefte.
Tijden veranderen. Vroeger werden kaarten alleen als analoog fysiek product gebruikt. Hierdoor zaten zij boordevol informatie. Zowel informatie over zaken die voor het gebruik noodzakelijk zijn, als informatie over zaken die vooral handig zijn. Nu bijna iedereen onderweg wel over een smartphone of tablet beschikt om real time informatie binnen te halen, kunnen we die informatie digitaal verrijken. Kaarten kunnen zich nu beperken tot een goed overzicht van het betrokken gebied, waarop de gebruiker zich snel kan oriënteren en waarop hij zijn tocht kan plannen. Wil je tijdens het varen additionele informatie, zoals wanneer een brug open gaat, of welke voorzieningen er in een jachthaven te vinden zijn, dan kijk je snel even op je smartphone of tablet.
Niet voor niets brengt Ecopublishers de kaarten uit onder de naam: nieuwevaarkaart.com. Een fysieke kaart, inclusief een web app voor alle actuele en additionele informatie. De nieuwe vaarkaart is gedrukt op Stone Paper, een bijzonder materiaal: zeer duurzaam, scheurvast en waterproof. Daarmee ideaal voor vaarkaarten.
De serie vaarkaarten van Ecopublishers, bevat 25 losse kaarten, die uiteindelijk al het bevaarbare gebied in Nederland beslaan. Dit aantal is het gevolg van de bewuste keuze van de producent voor een handzaam formaat. Immers, de kaart moet niet alleen aan boord van een kajuitjacht, maar ook in een open sloep gebruikt kunnen worden. En mag dus niet te groot zijn.
Tijdens de HISWA 2016 zullen de eerste 6 kaarten te koop zijn. Het gaat daarbij om:
– Friese meren
– Hollandse Plassen
– Kop van Overijssel
– Randmeren Noord
– Randmeren Zuid
– Noord-Holland Zuid
Prijzen Nieuwe Vaarkaart (Kaart + APP)
KAARTBUNDELS PRIJS P/KAARTBUNDEL HISWA ACTIE PRIJS APP
1 kaart € 14,50 € 10,50 1 JAAR GRATIS
2 kaarten € 26,50 € 19,50 1 JAAR GRATIS
4 kaarten € 46,50 € 34,50 1 JAAR GRATIS
6 kaarten € 63,50 € 47,50 1 JAAR GRATIS
12 kaarten € 112,50 – 1 JAAR GRATIS
25 kaarten € 212,50 – 1 JAAR GRATIS
Tijdens de HISWA beurs in de RAI van 16 t/m 20 maart nodigen u graag uit op onze stand 07.305 (Hal 7)
Meer informatie www.nieuwevaarkaart.com en www.ecopublishers.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X