Nieuwe site Watersportbank richt zich op markt gebruikte boten voor makelaars en particulieren

PERSBERICHT
Kamerik – Begin 2006 is de WatersportBank.nl gestart met een uniek concept van boten en watersportnieuws en is zij inmiddels uitgegroeid tot een watersportportaal met bijna 5000 bootoccasions van 47 jachtmakelaars en vele particulieren. Behalve bootoccasions vindt U op de site ongeveer 4700 watersport nieuwsartikelen die dagelijks worden aangevuld. Na zes jaar heeft de WatersportBank haar website in een nieuw jasje gestoken met het accent op Boten te koop, Boot verkopen, Jachtmakelaars en Watersportnieuws.
Ruim baan voor jachtmakelaars
Met de opzet van de nieuwe website is ruim baan gegeven aan adverterende jachtmakelaars en watersportbedrijven om hun bedrijf te promoten en het aanbod van hun bootoccasions op een overzichtelijke manier te presenteren. Hiermee is de WatersportBank een verlengstuk van de eigen-site en zorgt zij voor vele extra potentiële kopers ( traffic builder).
Landkaart op homepage
Met een landkaart op de homepage zijn de jachtmakelaars per provincie met een icoontje gemarkeerd. Na één klik kan de bezoeker kiezen voor bedrijfsinformatie of gelijk doorgaan naar de hitlijst met bootadvertenties waarna men de keuzecriteria verder kan verfijnen. Ook kan de bezoeker direct kiezen voor de rubriek “Jachtmakelaars” voor een overzicht van alle jachtmakelaars om van daaruit te kiezen voor het bedrijfsprofiel of de hitlijst met bootadvertenties.
Bezoekers die op zoek zijn naar hun droomboot kunnen ook direct hun keuzecriteria aangeven om daarmee de hitlijst te openen en de bootadvertenties te bekijken.
Boot van de maand
Zowel op de homepage als op de hitlijst “Boten te koop”, zijn de eerste twee advertentieposities voor de Boot van de maand. Particuliere adverteerders kunnen hun boot op deze positie voor € 10 extra onder de aandacht van potentiële kopers brengen.
Bootadvertenties plaatsen
Nadat een particuliere aanbieder zijn of haar bootadvertentie voor € 17,50 heeft geplaatst staat deze net zo lang online totdat de boot is verkocht. Ieder halfjaar wordt de status gechecked en is herplaatsing GRATIS.
Bootadvertenties van jachtmakelaars en watersportbedrijven worden automatisch geplaatst en mutaties dagelijks verwerkt. Voor watersportbedrijven met een gering aantal bootoccasions geldt een speciale regeling. Informatie hierover treft U op de site aan in de rubriek informatie onder zakelijk adverteren.
Meer informatie www.watersportbank.nl