Informatie voor de watersporter

Nieuwe Solbian flexibele integraal zonnepanelen met antislip oppervlak en krachtige solar-lader op Boot Holland en HISWA

PERSBERICHT
solbian_integraalHeeg – Solbian komt met een nieuwe uitvoering van haar flexibele zonnepanelen, de Surface Mount. Hiermee worden de Solbian panelen nog beter geïntegreerd in het dek van uw boot.
Verder presenteert Solbian de Energy flyer, de meest geavanceerde en krachtige solar lader met USB uitgang, voor uw smartphone.
SM – SURFACE MOUNTING
Het zonnepaneel krijgt een geribbeld oppervlak, waardoor je meer grip hebt als je eroverheen loopt. Daarnaast is deze toplaag iets dikker en sterker dan het standaard gladde oppervlak, terwijl het toch niet minder licht doorlaat. Dit wordt bereikt door de toepassing van de nieuwste technieken op het gebied van polymeren. Solbian heeft mede daardoor de garantie kunnen verlengen van 2 naar 5 jaar!
Een andere vernieuwing bij de SM panelen zijn de waterdichte kabelaansluitingen aan de onderkant, waardoor deze stevig maar onzichtbaar verbonden worden met de accu’s. Zo worden Solbian SM panelen een integraal onderdeel van het dek, terwijl ze ongemerkt de hele dag hun werk doen om uw boot van energie te voorzien.
Solbian is een Italiaanse producent van kwalitatieve flexibele zonnepanelen. Alle Solbian panelen zijn 25% buigbaar en volledig overloopbaar en gebruiken de beste cellen, zoals de nieuwe E60 cel van SunPower. Die garanderen de hoogst bereikbare opbrengst met hun cel rendement van ruim 23%.
solbian_energy_flyerENERGY FLYER
De 4 SunPower cellen met ruim 23% rendement van de Energy Flyer, totaal 13Wp, laden een iPhone 5 van 10% naar 90% binnen een uur! De Energy Flyer is een compleet nieuwe standaard op het gebied van USB laders op zonne-energie. De perfecte lader om mee te nemen naar waar geen stroom is.
Deze nieuwe panelen en het complete assortiment van Solbian zijn te zien bij De Stille Boot op stand 4017 op Boot Holland, 12 t/m 17 februari in het WTC Expo Leeuwarden, en op stand 01.520 op de HISWA, 16 t/m 20 maart in RAI Amsterdam.
Meer informatie www.solbianzonnepanelen.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht