Informatie voor de watersporter

Nieuwe Superieur 75 van bouwer van aluminium boten AluYard in Ter Aar is luxe snelvarende tendersloep

PERSBERICHT
Ter Aar – AluYard ‘custom build Boats’ in het Zuidhollandse Ter Aar presenteert de Superieur 75, een snelvarende aluminium tender met standaard voorzieningen als koelkast, waterfontein, chemisch toilet, Mp3-audioset, iPad houder, luxe kussenset en walstroom aansluiting.
Het model is voorzien van een krachtige 140PK Vetus vier-cilinder turbodiesel. De hekdrive zorgt voor een goede manoeuvreerbaarheid van het schip waardoor een boegschroef overbodig is. De romp is zodanig ontworpen dat de tender geschikt is om er snel, maar ook langzaam mee te kunnen varen. Het moderne design spreekt tot de verbeelding met name het geïntegreerde zwemplateau dat in de spiegel is aangebracht.
De ruime comfortabele zittingen hebben luxe kussens en ook de motorkist is voorzien van een loungekussen. De ruime stuurconsole, met eigen zitting, bevat een exclusief paneel met los afgewerkte instrumenten. Onder andere een kompas en iPad houder. Zeer handig voor bijvoorbeeld eigen muziek aan boord. De Superieur 75 heeft voldoende bergruimte in de zitbanken, op het ruime zonnedek is met gemak plaats voor vier personen en in de ruime kajuit zitten geïntegreerde bedden voor twee personen. Keuken met wasbak inclusief kraan.
Superieur 75 Tendersloep
Lxbxd: 7,49 x 2.40 x 0.65
Doorvaarhoogte : 1.52 m.
Motor capaciteit: 140 t/m 220pk hekdrive uitvoering
Keuring : CE – C
Materiaal : Aluminium 5mm ( 5083 H111 )
Verkoopprijs vaarklaar: € 73900,-
Meer informatie www.aluyard.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht