windverwachting

Nieuwe Vaarkaart Nederland 2012 voor laptopnavigatie met WinGPS 5 met introductiekorting

PERSBERICHT
Heeg – Stentec Software uit Heeg presenteert een digitale Vaarkaart Nederland voor watersporters en beroepsvaart op de Nederlands binnenwateren.
Ideaal als aanvulling op de populaire DKW1800-serie. Geschikt voor een navigatielaptop of tablet met Windows en Stentec’s WinGPS 5 Routeplanner. Installatie vanaf DVD is eenvoudig. De meegeleverde WinGPS 5 Lite versie toont nauwkeurig uw GPS positie op een meelopende kaart.
Vaarkaart Nederland is geheel in eigen beheer ontwikkeld en wordt uitgegeven in Stentec’s nieuwe hybride kaartformaat. De gedetailleerde rasterondergrond is gebaseerd op de TOP10NL van de Topografische Dienst en toont ook de kleine vaarwateren op schaal. De kaart is zo groot dat als deze zou worden afgedrukt op 200dpi u deze kunt ophangen aan een grachtenpand van ruim 10 meter breed en 20 meter hoog. Meegeleverd wordt een database van maar liefst 25000 waypoints met o.a. betonning, dieptegetallen, jachthavens, marifoonkanalen, VIN ligplaatsen en havens. met WinGPS 5 Pro.
Voor varen op de binnenwateren wordt WinGPS 5 Pro aanbevolen welke ook AIS schepen om u heen op de kaart tekent. Als u een GPS muis aansluit kan vaarkaart HeadUp met u meedraaien zoals ook bij een autorouteplanner. De waypoints al dan niet met tekst draaien dan niet mee en blijven goed leesbaar.
Vaarkaart Nederland wordt door Stentec geïntroduceerd op de Hiswa te Water en is te koop als 3GB downloadversie of op DVD-ROM bij Stentec of bij een WinGPS dealer. Adviesprijs € 129,90 op DVD en € 109,90 als download, inclusief gratis 2013 upgrade. Tot 31 december 2012 geldt een speciale introductiekorting van 10 Euro.
Meer informatie www.stentec.com.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X