Informatie voor de watersporter

Nieuwe Vetus-website vraagt gebruikers naar ervaringen en voorziet in uitgebreid aanbod van productnieuws en handleidingen

Schiedam: VETUS, ontwikkelaar en fabrikant van scheepsmotoren en technische onderdelen, introduceert een nieuwe en verbeterde website: www.vetus.nl. Met deze nieuwe website biedt VETUS een kompleet nieuw platform met (product) informatie voor de plezier- en kleine beroepsvaart.
Intuïtief navigeren, uitgebreide productinformatie waaronder handleidingen en technische specificaties, een verbeterde dealer zoeker, uitgebreide service- en support pagina’s en dat alles in 12 talen, zijn een aantal van de belangrijkste nieuwe kenmerken van de site. Daarnaast zijn alle VETUS producten terug te vinden op de site, inclusief V-Quipment, Maxwell en Marex producten.
“We willen dat de consument als eerste op de hoogte is van de ontwikkelingen bij VETUS”, zegt VETUS directeur Marcel Borsboom. “Met onze vernieuwde ‘Nieuws’ sectie, blijven onze bezoekers op de hoogte van onze nieuwe producten, speciale aanbieden en overig VETUS nieuws”. VETUS vraagt gebruikers de nieuwe site te bezoeken en feedback te geven via info@vetus.com.
Borsboom: “ Een online platvorm creëren dat voorziet in alle informatie die onze klanten nodig hebben met betrekking tot bootonderdelen, is iets wat samen gedaan moet worden. Met deze nieuwe site willen wij de communicatie tussen VETUS en haar klanten gemakkelijker maken”.
Meer informatie www.vetus.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht